top of page
Anális szex 10 szabálya

1. Mindketten akarjátok az együttlétet. Ha az egyik félnek nincs kedve hozzá, akkor ne csináljátok és a másik fél ezt tartsa tiszteletben.

2. Figyelj a táplálkozásra. A fogadó fél igyekezzen az aktus előtt keveset enni, hogy a belei ne legyenek tele, illetve kerülje az olyan ételeket (fűszeres, csípős, tejtermékek) melyek esetleg hasmenést okozhatnak nála.

3. Anális szex előtt a higiénia elengedhetetlen. A tisztálkodás a végbélnyílás, illetve a végbél alsó területeire terjedjen ki. Ehhez irrigátort vagy beöntő pumpát használhattok. Ha ezek nincsenek kéznél, akkor, a (zuhany rózsa letekerése után) zuhany csövének segítségével könnyedén lehet helyettesíteni ezeket az eszközöket. Fontos figyelni, arra hogy az eszközök használatánál, óvatosan juttassuk a folyadékot a végbélnyílásba, illetve a zuhanynál pedig nagyon alacsony nyomásra legyen állítva a víz. Ha fájdalmat érzel, akkor, hagyd abba, és pár perccel később kisebbe erővel vagy alacsonyabb nyomásra állítva újra próbálkozhatsz.

4. Használj síkosítót. Fájdalom és a sérülések elkerülése érdekében elengedhetetlen a síkosítás. Erre a legalkalmasabb a vízalapú síkosítók alkalmazása, mely nem károsítja az óvszer anyagát.

5. Fokozatos tágítás. Nem lehet ajtóstul rontani a házba. Mielőtt az aktív fél behatolna a péniszével, előtte ujjal, kisebb vibrátorral, esetleg análtágítóval érdemes a végbél záróizmait felkészíteni az anális együttlétre. Így csökkenthető és elkerülhető a fájdalom a behatolás során.

6. A fogadó fél irányítson. Próbáljátok olyan pózban pl.: (lovagló póz) amiben a fogadó fél képes irányítani a behatolás mélységét intenzitását. Ő az, aki érzi mikor kellemes és mikor szeretne valamilyen változtatást.

7. Óvatosan történjen a behatolás. Az aktív fél folyamatosan figyeljen a fogadó fél jeleire, kommunikációjára és aszerint folytassa vagy tartson egy kis pihenőt. Ha olyan pózt választotok, ahol szemben vagytok egymással a fogadó fél mimikája is segítheti, hogy olyan tempóban történjen a behatolás, hogy kellemes legyen.

8. Lehet NEMET mondani! Az együttlét során, az együttlét bármely szakaszában bármelyik fél nyugodtan mondhat nemet.

9. Akkor van vége az együttlétnek, ha a fogadó fél azt mondja, hogy vége. Ezt fontos, hogy az aktív fél tiszteletben tartsa. A konfliktusok, sértődések elkerülése végett, érdemes megosztani a másikkal az együttlét befejezésének az okát, így könnyebben átérezheti a másik fél, hogy miért is lett vége az együttlétnek.

10. Anális szex közben fokozott lehet a fertőzés veszélye, főleg ha alkalmi partnerről van szó. A fertőzések megelőzése érdekében mindig használjatok óvszert.

 

 

bottom of page