top of page
Kincses Györgyi

Tanácsadó szakpszichológus, szexuálpszichológus, relaxációs tréner

1992-ben fizika-technika szakos középiskolai tanárként végeztem Debrecenben, a Kossuth Lajos Tudományegyetemen. Már akkor nagyon érdekelt a pszichológia, szakdolgozatomat is ebben a témában írtam. Majd a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, személyiség- és klinikai pszichológia specializációval megszereztem pszichológusi diplomámat. Utána az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán folytattam tanulmányaimat, és tanácsadó szakpszichológusi diplomát kaptam, krízis tanácsadás specializációval. Szakmai ismereteim bővítése érdekében szexuálpszichológusi képzést, NLP practitioner, illetve TA tanfolyamot, autogén training módszer specifikus képzést, párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, „face to face” tréner képzést, és trénerképzőt is végeztem. A Magyar Pszichológiai és a Magyar Szexológiai Társaságnak is tagja vagyok.

Fordulj hozzám bizalommal, ha szexuális és párkapcsolati gondokkal küzdesz. Foglalkozom férfi és női szexuális funkciózavarok okainak feltárásával és kezelésével. Ezen kívül segítséget tudok nyújtani álláskereséssel, pályaválasztással és módosítással, karrier tanácsadással kapcsolatos problémáid rendezéséhez. Az autogén tréning módszerét is megtanulhatod velem.

Abban tudok segíteni, hogy megtaláld az egyensúlyt a magánélet és a munka között, így kiegyensúlyozott, harmonikus életet élhess.

„Ha azt teszed, amit eddig, csak azt éred el, amit eddig.” (Anthony Robbins)

Sarkadi Bálint

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta jelölt, szexológus tanácsadó

Már a gimnáziumi évek alatt is az érdeklődésem középpontjában az emberek érzelmeinek és viselkedésének tanulmányozása állt. Ekkortájt kezdtem el komolyabban foglalkozni a pszichológiával. Az egyetemi évek során a pszichológián belül a szexuálpszichológia és a pszichopatológia keltette fel leginkább az érdeklődésemet.

A szexuálpszichológián belül a különleges szexuális beállítottságok, a szexualitás kiteljesedése, az igények egymáshoz közelítése, valamint a párkapcsolati problémák, azok a területek, amikkel kiemelten foglalkozom.

A viselkedés elemző diploma megszerzése után az okleveles pszichológusi diplomámat interperszonális, interkulturális szakirányon szereztem meg.

A pszichológus diploma megszerzése után kezdetben megváltozott munkaképességű emberek munkaerőpiaci visszaintegrálásával foglalkoztam, ahol jól tudtam kamatoztatni az egyetemi évek alatt megszerzett tudásomat.

Később a Budapesti Rendőr-főkapitányságon dolgoztam, ahol alkalmassági vizsgálatokkal és mentálhigiénés ellátással foglalkoztam. A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Felnőtt Klinikai és Mentálhigiéniai Szakpszichológus képzését a rendőrségi munkámmal párhuzamosan kezdtem el.

A Klinikai szakpszichológusi szakképesítésem megszerzése utána az Avomed Pszichológiai Központban dolgoztam 2018 év végéig.

2012 óta az Intim tanácsadás www.intimtanacsadas.hu  tagjaként fogadom a párkapcsolati és szexuálpszichológiai problémával hozzám forduló klienseket.

2015 óta a Terápiás kapcsolat www.terapiaskapcsolat.hu tagjaként pedig hangulatzavarok, szorongásos zavarok és személyiségzavarok kezelésével foglalkozom.

2019-ben megalapítottuk a Budapest Pszichológia Pszichológiai és Pszichoterápiás Központot, hogy több kollégámmal együtt segítséget nyújthassunk a hozzánk fordulóknak.

Modern és nyitott hozzáállással, empatikus, elfogadó attitűddel fogadom a magánrendelésemen azokat a klienseket, akiket pszichológiai problémájuk hatékony kezelésében szeretnének segítséget kérni.

Adjon egy esélyt a változtatásra!  Forduljon hozzám bizalommal!

„A szerelemben nincs nyugalom, mert az, amit elértünk, csak egy újabb kiindulópont ahhoz, hogy még többre vágyódjunk.” (Marcel Proust)

bottom of page