top of page
Erotikus fürdő 

A nyári hónapokban gyakran hoz felfrissülést egy kellemes, hűsítő zuhany vagy fürdő a hűvös lakásban. Ahhoz, hogy ezt ne csak te élvezd, hanem partnered is, adok néhány tippet hogyan tehetnétek mindkettőtök számára kellemessé az otthoni fürdőzés örömeit.
A legegyszerűbb módszer, ha gyorsan elkapod a partneredet és berángatod a zuhany alá vagy csobbansz vele egyet a kádban akár ruhástól is. Ilyenkor a meglepetés erején van a hangsúly, de vigyázz nehogy sértődés legyen belőle a végén. Játékosan próbáld meg invitálni őt, éreztesd, hogy mindezt szeretetből teszed. (A ruhás fürdőzéskor figyelj a mobiltelefonjaitok épségére!)
A romantikusabb, tervezőbb alkat vagy, akkor finom illat gyertyákkal, masszázsolajakkal, kellemes habfürdővel teheted varázslatosabbá a fürdőzést mindkettőtök számára. Kellemes meglepetés lehet a partnered számára, ha egy fáradt, meleg izzasztó nap után arra ér haza, hogy te egy romantikus, hűsítő és szexi fürdővel várod.


Variációk kádhoz


Ha kád áll rendelkezésetekre a romantikázáshoz, akkor könnyebb helyzetben vagy, ebben az esetben egyszerűbb a romantikus idill megteremtése. Az illatgyertyák, illatosítókat elhelyezheted a kád szélén, vagy a földön esetleg a polcokon. (Ha a kád szélére helyezed, a gyertyákat vigyázzatok, nehogy megégessen benneteket!)
Néhány rózsa, vagy más virág szirmával könnyedén díszítheted a fürdővizet és növelheted a romantikus hangulatot. Igazi ínyenceknek ajánlok egy pohár pezsgőt, némi eperrel esetleg csokoládéval. Ezek afrodiziákumként hatnak és néhány szem étel és egy korty ital, csak még inkább felejthetetlenné teszi az estéteket.


Variációk zuhanyzóhoz


Zuhanyzó esetében már kevesebb lehetőség adott. Annak érdekében, hogy ne csak egy hétköznapi zuhanyzóbeli szexbe torkoljon a meglepetés, érdemes egy pokrócot vagy törülközőt leteríteni a fürdőszoba padlójára, és az erotikus tusolás után ott folytathatjátok a romantikus pikniket a fürdőszoba közepén. Romantikus díszítő elemként most is alkalmazhatod a szirmokat, a gyertyákat, a masszázs olajokat. A szirmokat ebben az esetben a padlóra szórd. Mivel a fürdőben való piknikezés esetében több a hely, nagyobb hangsúlyt fektethetsz a finomságokra, némi nassolnivalóval, sajttal és egy finom üveg borral tényleg tökéletessé varázsolhatod az estéteket.
A megfelelő zenéről se feledkezz meg. Válassz ki egy általatok kedvelt, nyugtató, esetleg relaxáló zenét. Az alkalomhoz illő zene csak fokozni fogja az élvezeteket.


Az erotikus fürdőzés során mivel „vízparti” játékról van szó minden síkos és csúszós lesz. Ennek következtében a behatolás könnyebbé válhat ám az egyéb technikai részek nehezebbé. Ha már áttértetek egymás kényeztetésére figyeljetek egymás testi épségére, a csúszós felületeken könnyen lehet komoly sérüléseket összeszedni. Inkább a fürdőkádban fekve, térdelve vagy a földre leterített pokrócon, törülközőn fekve folytassátok az aktust. Így minimalizálni tudjátok a baleset esélyét.
Ha pedig meguntátok a fürdőszoba adta lehetőségeket, áttérhettek valami szárazabb és kényelmesebb területre, és ott folytathatjátok egymás kényeztetését.

 

 

bottom of page