top of page
Orális szex szabályai nőknek

1.

Legyen hozzá kedved, ne muszájból csináld. Kevés férfi van, aki morális problémát csinál abból, ha kedvtelenül, muszájból kényezteti orálisan a barátnője, de azt, imádják, ha valaki odaadóan, örömmel teszi azt.

 

2.

Fontos a sok nyál az orális kényeztetéshez, hogy legyen elég nyálad, segíthet egy pohár víz, vagy egy rágó előtte.

 

3.

Ha nem állandó a partnered, vagy még nem vagytok olyan rég együtt, mindkettőtök egészsége érdekében használjatok gumióvszert.

 

4.

Az elején a kezeddel kezdj. Simogasd, cirógasd, masszírozd, a pénisz testét és a környékét. Ha már látod és érzed, hogy kezd keményedni, akkor csinálhatod intenzívebben. Utána finom, de határozott mozdulattal kezd el húzogatni a péniszen a kezed fel és le. Ha jól csinálod, közben látod, hogy a pénisz bőre, hol jobban eltakarja a makkot, hol pedig teljesen kilátszik a makk. Ezek után áttérhetsz az orális részre.

 

5.

Vigyázz a fogaidra, ne fogazz!

 

6.

A férfiak leginkább azt szeretik, ha a makkjukat, a húgycsőnyílásukat és a fitymaféküket ingerlik. Imádják, ha nyalogatják és szopogatják a péniszüket. A makkra koncentrálj, és közben a kezeddel, folyamatosan, dolgozz, markold meg a pénisz testét és mozgasd fel-le rajta a kezedet. Fontos, hogy a kezeddel is segíts, miközben orálisan elégíted ki partnered.

 

7.

A kezed és a szád dolgozzon egy ritmusban.

 

8.

A tempó ne legyen túl lassú, és ne legyél túl gyengéd. A férfiak élvezik a lassú és gyengéd, ingerlést, de ettől nehezen tudnak eljutni a csúcsra. Ha azt szeretnéd, hogy minél hamarabbeljusson a csúcsra a partnered, akkor intenzívebben és gyorsabban kényeztesd a péniszét, ha viszont csak előjátéknak szánod az orális szexet, akkor finomabban csináld, nehogy túl hamar eljusson a csúcsra, te pedig nem.

 

9.

A férfiak vizuálisak, tehát mindig a „kamerának dolgozz”, csináld minél látványosabban és erotikusabban. Látszódjon rajtad, hogy élvezed.

10.

Nézz néha mélyen a szemébe, ettől minden pasi beindul, de ne bámuld folyamatosan, mert zavaróvá is válhat.

 

11.

Ha kalandvágyó vagy, akkor kipróbálhatod a mélytorkozást is, az elején vigyázz és csak szépen lassan haladj vele. Egy kevés gyakorlás után, már igazi profi válhat belőled.

 

12.

Vannak veszélyes területek, ilyen a heregolyók és az ánusz kézzel, szájjal való ingerlése, kényeztetése. Egyes férfiak szeretik, mások nem. Ha ilyennel próbálkozol, akkor légy óvatos, és figyeld, hogyan reagál a partnered, amint látod, hogy nem élvezi, hagyd abba és térj vissza a péniszéhez.

13.

Mikor közeledik a nagy bumm, akkor ne hagyd abba a diktált tempót és ne állj le, az kikészíti a férfiakat.

 

14.

Engedd, hogy a partnered oda élvezhessen, ahova szeretne, sok férfi preferálja a mellre, vagy a fenékre élvezést. A legpreferáltabb helyek közé tartozik, a szájba, vagy az arcra élvezés. Ha nem állandó a partnered, akkor azért vigyázz a szájba élvezéssel. Viszont ha már megengedted, hogy a szádba menjen el, akkor ne köpd ki egy zsebkendőbe, ez nagyon lelombozó tud lenni.

 

15.

Miután a partnered elélvezett, légy óvatos a péniszével, ilyenkor nagyon érzékeny. A legjobb ilyenkor kicsit pihenni hagyni partnered, hogy utána újra akcióba lendülhessen.

 

 

 

bottom of page